Informuojame, kad nuo šių metų rugsėjo 9 d. pradėjo veikti atnaujintas Lietuvos Respublikos pašarų ūkio subjektų registras (PŪSR). Kol kas prie šio registro gali prisijungti tik prieigą turintys atsakingi Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (toliau – VMVT) darbuotojai. Informacija apie prieigos suteikimą VMVT darbuotojams buvo išsiųsta el. paštu 2021 m. rugsėjo 14 d.

Norėdami prisijungti prie PŪSR, spauskite nuorodą https://ise.vic.lt/PUSR arba interneto svetainėje adresu www.vic.lt  pasirinkite „Registruotiems naudotojams“ bei paspauskite nuorodą „Pašarų ūkio subjektų registras“, įveskite gautą naudotojo vardą bei suteiktą slaptažodį.

Atkreipiame dėmesį, kad tai pirminis registro atnaujinimo etapas ir kol kas bus galima suvesti naujus pašarų ūkio subjektus, naujas veiklas ar pridėti naujus adresus. Veiklų / adresų sustabdymas / panaikinimas šiame etape dar negalimas, todėl dėl duomenų keitimo, kaip ir iki šiol, VMVT atsakingi darbuotojai turi kreiptis į VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centrą raštu. 

Intensyviai bendraujame, bendradarbiaujame ir konsultuojamės su VMVT darbuotojais. Turime sąrašą jų pastebėjimų ir kitų suderintų patobulinimų / palengvinimų, kurių įgyvendinimą toliau tęsiame.

Jei kiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis el. paštu pagalba@vic.lt arba telefonu (8 5)  266 0620.

 

NAUDOJIMOSI LIETUVOS RESPUBLIKOS PAŠARŲ ŪKIO SUBJEKTŲ REGISTRU VADOVAS

Atnaujintas Lietuvos Respublikos pašarų ūkio subjektų registras (PŪSR)